woensdag 14 november 2007

20 weken; Een mijlpaal!

We zijn alweer op de helft! De eerste 20 weken zijn echt om gevlogen.
Vorige week heeft Audrey het kindje voor het eerst kunnen voelen.
Voor Erwin is dat nog iets moeilijker, maar dat komt later vast nog wel.
Langzaam begint de buik van Audrey iets te groeien.

Op 3 oktober hebben we de 20 weken echo. We hebben er veel zin in, maar ook wel een beetje spannend of alles goed is. De echo is echt geweldig.
Je ziet echt een klein mensje dat beweegt. Alles zit er op en er aan en ze ontdekken geen dingen die kunnen wijzen op afwijkingen of problemen. Dat is een fijn idee.
Erwin vraagt aan de verloskundige of ze ons nu zouden kunnen vertellen of het een jongen of een meisje is.... De verloskundige vertelt dat ze dat, gezien de ligging, met 90% zekerheid zou kunnen vertellen. Maar....... we hebben besloten om het niet te vragen en onze nieuwsgierigheid in bedwang te houden. Erwin moet dus nog even wachten...... ;-)



Als extra toegift krijgen we van de verloskundige een klein stukje in 3D.
We zijn beide helemaal verrast. Het is net als of ze met een camera in de buik van Audrey zitten. Je ziet de baby bewegen en zijn handje naar zijn gezicht gaan. Ook het mondje gaat op en dicht. We kunnen nog wel uren kijken, maar voor we het weten is het weer voorbij. We zijn nu overtuigd dat we over een aantal weken zeker nog een uitgebreide 3-4 D echo laten maken.

Geen opmerkingen: