vrijdag 8 februari 2008

Aftellen....



Hallo allemaal!

Nog even een kort berichtje van mij.
Ik ben al weer even met verlof en al weer ruim 38 weken zwanger. Op de foto zie je mij met de enige laarsjes die mij nog passen!!
De kwaaltjes beginnnen erger te worden. Enkels heb ik inmiddels niet meer want die zitten verstopt achter vocht. Mijn benen gaan over in mijn voeten (Olifantenpootjes zoals Erwin ze lief noemt ;-) en het is ook zo!)
Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig en wil ook graag weten of we een jongen of een meisje gaan krijgen en hoe hij/zij er uit ziet. Ik heb er zin in!! Het kan nog best even duren maar voor mij mag de baby komen!

Afgelopen weekend hebben Erwin en ik het er nog maar eens van genomen. Lekker een dagje naar Elysium relaxen en een dagje naar het strand in Scheveningen om uit te waaien, naar de film en lekker te gaan uit eten. Nog even met z'n tweetjes zijn vooordat er straks een kleintje bij is in de familie. Het was super gezellig.

Nou, en nu tel ik de dagen af. Officieel nog 12 dagen, maar de verloskundige vertelde dat het bij een eerste vaak later komt. Er werd zelfs begin maart genoemd (neeeeeeeeeeeeh!!) Maargoed de baby bepaalt dus ik moet braaf afwachten!

Nou, dat was het weer! Tot het volgende berichtje... misschien met nieuws?!
Groeten,

Audrey

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Au,

Olifantenpootjes, dat is echte liefde.... haha. Hoewel de kwaaltjes erger worden, verzorgen jullie jezelf ook goed zie ik. En zo hoort het ook!
Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang meer gaat duren. Laat je via mail/sms weten waaneer baby Priem geboren wordt? (post duur zo lang....

liefs Maarten

Anoniem zei

hoi Audrey,
helaas heb ik je niet meer gezien op de Croeselaan. Jammer, maar dat moet dan maar een paar maandjes wachten. Dan kom ik graag alle foto's bekijken en bevallingsverhalen aanhoren.

Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd. En zo te horen mag die baby er binnenkort toch echt wel komen. Die kwaaltjes zullen tot die tijd echt niet minder worden. ;)

Saskia

Anoniem zei

Hoi Audrey, ik hoop voor je dat de kleine snel komten ze komen niet altijd te laat hoor dus er is nog hoop :) Wat heerlijk dat jullie nog lekker hebben genoten bij Scheveningen. Succes straks met de bevalling, en dat je ene mooi wonder op de wereld mag zetten.
Groetjes Miriam Edelenbos